Fri frakt och retur på alla beställningar! Leveranstid 2-3 arbetsdagar.

Om oss

by Strömma

Happyfashion är ett gammalt familjeföretag som numer drivs i tredje generationen. Företaget grundades i Katrineholm redan 1931 av min farfar Åke och hette från början Åkes Skor. Numera har vi bytt namn och jag driver det tillsammans med min man Anders och vi har vårat lager på Strömma i Stockholms skärgård där vi också bor.

Vi inriktar oss framförallt på damskor och damkläder och eftersom jag är ”född” in i verksamheten älskar jag att delta på sko och inköpsmässor där jag gör alla inköp till kommande säsonger. Jag gör också alla inköp av kända varumärken och leverantörer som jag av erfarenhet vet tar ansvar för sina produkter. Om det trots allt skulle finnas något fel behäftat med en produkt så tar vi alltid ansvar och rättar till detta och följer även upp så det inte ska kunna inträffa igen.

Liksom på min farfars tid har företagets motto alltid varit att ge våra kunder en personlig service och att endast sälja skor och kläder av god kvalitet.

Jag själv heter Christina och tog över företaget av min far Lars-Åke 1993 och har sedan dess ansvarat över såväl inköp och försäljning i våra butiker.

Tveka inte att kontakta mig via mail eller telefon om det är något du undrar över kring våra produkter eller om du helt enkelt bara vill prata skor eller kläder med mig. Kanske något märke eller produkt saknas i vårat sortiment som du tycker ska finnas med, något vi bör ta hem till butiken till nästa säsong.

Om du själv vill titta in i vårat showroom här på Strömma eller hämta ut dina varor direkt går det naturligsvis bra, vi finns på Lärkstigen 5 en bit ut Värmdö.

Hälsningar

Christina Hageman
christina@happyfashion.se

Stäng meny
×
×

Kundvagn